Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 08. 2014. 21:36 >> 21:35

LEDENI IZAZOV

Za ALS skupljeno 94 miliona dolara

Organizacija za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS) saopštila je da je od 29. jula, kada je počeo "Izazov polivanja ledenom vodom", primila donacije u ukupnom iznosu od 94,2 miliona dolara, dok je u istom periodu prošle godine prikupljeno svega 2,1 milion dolara.

“Asocijacija ALS je dobila veliku količinu novca, što za nas znači i veliku odgovornost”, izjavila je Barbara Njuhaus, predsjednik i generalni direktor organizacije.

“Obavezujemo se na apsolutnu transparetnost i redovno obavještavanje oboljelih od ALS, naših donatora, medija i javnosti o pametnim ulaganjima u oblasti koje će na najbolji mogući način doprinijeti borbi protiv te opake bolesti.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније