Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Novosti/Tanjug ]

26. 01. 2015. 19:38 >> 19:41
2

OTKAZANO 4.000 LETOVA

Paralisana Istočna obala SAD

Američku Istočnu obalu od Filadelfije do Njujorka pogodila je nezapamćena sniježna oluja, a meteorolozi predviđaju da bi zbog rekordnih padavina sniježni prekrivač mogao da dostigne i 90 centimetara snijega.

Vazduhoplovne kompanije otkazale su ili odložile više od 4.000 letova, prenijela je agencija AP.

Bostonski međunarodni aerodrom Logan saopštio je da su svi letovi od ponedjeljka od sedam uveče do srijede popodne otkazani.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje na sniježnu mećavu u sjevernom dijelu Istočne obale, a američke savezne države od Nju Džersija do Indijane su pod upozorenjem do utorka, uključujući gradove Njujork i Boston.

"Ovo bi mogla da bude najveća sniježna oluja u istoriji ovog grada", upozorio je gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio.

De Blasio je rekao stanovnicima Njujorka da izbjegavaju puteve i da se pripreme "na nešto najgore što do sada nijesmo vidjeli".

Najveće sniježne padavine u Njujorku zabilježene su 11. i 12. februara 2006. kada je izmjereno 68 centimetara snijega.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније