Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 02. 2015. 14:07 >> 14:02

NI TRAGA MIRU

Ukrajina: 19 mrtvih u sukobima

Devetnaest ljudi, od čega šest civila, poginulo je na istoku Ukrajine u posljednja 24 časa, novi je bilans žrtava, javljaju svjetske agencije.

Sukobi na istoku Ukrajine su nastavljeni i danas, nesmanjenom žestinom.

"Mirovni proces je u opasnosti", napisao je danas na svom Fejsbuk profilu savjetnik ukrajinskog predsjedništva Valerij Čali. 

Izvještač agencije Frans pres javio je da je grad Makijvka, u blizini Donjecka, bio po artiljerijskom paljbom, a ukrajnska vojska saopštila da je cio region u kojem se vode borbe posljednjih dana bio meta snažnog bombardovanja. 

Pregovori između Kijeva i proruskih pobunjenika, uz učešće OEBS-a i predstavnika iz Rusije juče su završeni bez dogovora. Proruski pobunjenici tvrde da drže 7.000 ukrajinskih vojnika u obruču u gradiću Debalcev i njegovoj okolini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније