Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 05. 2015. 11:10 >> 11:10
2

KRALJEVSKA BEBA

Kejt sa princezom napustila bolnicu

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, napustila je bolnicu sa kćerkom, princezom od Kembridža, u pratnji supruga.

 

Ona je juče u 8.34 rodila zdravu djevojčicu. Novorođena princeza teška je 3,7 kilograma. Kejt je u bolnicu primljena juče u 6 sati, a nakon porođaja i majka i beba osjećaju se dobro, objavila je Kensington palata.

I ovoga puta Kejt je za porođaj izabrala privatnu bolnicu "St. Mary" u Pedingtonu na zapadu Londona, gdje je rodila i prvo dijete, princa Džordža, koji će u junu napuniti dvije godine. Vojvotkinja je u bolnicu otišla u pratnji supruga, princa Vilijama, koji joj je cijelo vrijeme pružao podršku.

 

Oko 8 sati portparol palate objavio je kako se porođaj odvija normalno, čime se moglo naslutiti da će vojvotkinja i ovog puta prirodno roditi.

Djevojčica je kraljičina peta praunuka, a četvrta u redu za kraljevsku krunu. Zvaće je Princeza od Kembridža.

 

Oko 17.30 i maleni princ Džordž  je došao u bolnicu kako bi prvi put vidio sestru. Doveo ga je otac, princ Vilijam. Princ Džordž je potom odveden u palatu gdje se oko 19 sati uputila i njegova majka sa novorođenom princezom.

Javnost s nestrpljenjem očekuje i objavu imena malene princeze. Nagađa se da će se kraljičina praunuka zvati Alisa, Šarlot ili Dajana, prenosi Večernji list.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније