Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavio: I. P. ]

25. 10. 2016. 14:35 >> 14:13
1

NOVI HOTEL

Bogatija turistička ponuda Podgorice

Turistička ponuda Podgorice bogatija je danas za luksuzni hotel CentreVille, koji je otvoren u Capital Plazi početkom oktobra.

Hotel se prostire na šest spratova, nudeći gostima 122 udobne sobe i luksuzne apartmane. Ponudu upotpunjuje urbani lounge&dining bar The Living Room, savremeno opremljene konferencijske sale, prostor za umjetnost i jedinstvena terasa The Rooftop na 6. spratu, koja pruža spektakularan pogled na Podgoricu.

CentreVille karakteriše moderan i minimalistički stil, sa dozom urbane elegancije. Hotel ima 90 zaposlenih, dominantno iz Crne Gore.

Novootvoreni hotel je jedinstven i po tome što goste na ulazu dočekuje dnevna soba, umjesto standardne recepcije. The Living Room pruža novi koncept uživanja u hrani i piću, nudeći širok izbor jela mediteranske i domaće kuhinje i originalnu listu koktela.

CentreVille u Podgorici je prvi hotel pod tim nazivom u svijetu. Nakon što se pokazao kao uspješan, vlasnici najavljuju nove slične projekte širom svijeta. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније