Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

K. J.

05. 03. 2024. 14:17 >> 14:18
Čitaj mi:

NTO

Predstavljena turistička ponuda Bara na sajmu turizma u Banjaluci

Turistička organizacija (TO) Bar predstavila je ponudu destinacije na sajmu turizma u Banjaluci, koji je okupio 160 izlagača i više od 300 učesnika cijelog svijeta.

Pored Turističke organizacije Bar koja je nosilac sajma, predstavile su se i Nacionalna turistička organizacija (NTO), kao i lokalne turističke organizacije Ulcinj, Budva, Tivat, Herceg Novi i Nikšić.

Riječ je o trećem Međunarodnom sajmu turizma Banjaluka 2024, koji je održan od petka do nedjelje.

“Banjalučani tradicionalno svoj ljetnji odmor provode na Barskoj rivijeri, te su i ove godine iskazali veliko interesovanje za našu destinaciju, koju prepoznaju kao destinaciju za sve generacije. Posebno interesovanje vladalo je za cijene u privatnom i hotelskom smještaju, aktivni odmor, pješačke ture, kanjone i krstarenje Skadarskim jezerom”, navodi se u saopštenju.

Međunarodni sajam turizma Banjaluka 2024 je, kako su rekli iz TO Bar, odlična prilika za promovisanje turističke ponude Bara, s obzirom da su Banjaluka i region za nas vrlo značajno emitivno tržište.

“Trodnevni sajamski nastupi bili su obagaćeni različitim događajima i predstavljene su različite destinacije, ponude i inovacije iz turističke industrije”, dodaje se u saopštenju.

Sajam je svečano otvorio gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Za uspješno predstavljanje NTO u organizaciji TO Bar uručena je zahvalnica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније