Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

O.Z. [ Beta ]

08. 05. 2022. 21:27 >> 21:28

IZVEO NEKOLIKO HITOVA

Rok zvijezda Bono pjevao za mir u kijevskom metrou

Irska rok zvijezda Bono pohvalio je borbu Ukrajine za "slobodu" u nastupu u stanici metroa u centru Kijeva danas, gdje je takođe izgovorio sopstvenu molitvu za mir.

Sa platforme metro stanice u Kijevu, 61-ogodišnji frontmen grupe U2 odsvirao je klasike "Sunday Bloody Sunday", "Desire" i "With or without you".

"Ljudi u Ukrajini ne bore se samo za svoju slobodu, vi se borite za nas koji volimo slobodu", rekao je Bono za vrijeme pauze.

On je pomenuo i bivše sukobe u Irskoj i govorio o teškoćama koje je imala zemlja sa moćnijim susjedom.

"Molimo se da vi možete uskoro da uživate u dijelu tog mira", rekao je Bono.

Nenajavljeni nastup Bona, dugogodišnjeg humanitarnog aktiviste održan je dok su sirene odzvanjale u glavnom gradu Kijeva i dok se vode borbe na istoku zemlje.

U jednom trenutku Bono je pozvao ukrajinskog vojnika da pjeva sa njim i pozvao svijet da podrži Ukrajinu u ratu uz pjesmu "Stand by me".

On je nastupio sa gitaristom U2 pred malom grupom obožavatelja, među kojima i pripadnika ukrajinske vojske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније