Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

15. 09. 2022. 12:46 >> 12:56
1

MILAČIĆ SAOPŠTIO

"Svi su dali predloge za resore, URA sabotira dogovor"

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić saopštio je da su predstavnici Demokratskog fronta (DF) i Demokrata dali svoje predloge za resore za koje su zainteresovani, te da su isto uradili i iz GP URA. Naglasio je da su tokom pauze u razgovorima predstavnici GP URA održali konferenciju za medije i saopštili, kako je rekao, niz neistina.

"U toku današnjeg sastanka imali smo potpunu konkretizaciju, nakon čega je data pauza do 13:30 časova.  Čuo sam više neistina od kolega iz GP URA. Kolege iz DF su dali svoje predloge za resore za koje su zainteresovani, a isto su uradile i kolege iz Demokrata i GP URA. Zapisali smo sve i dali pauzu, koja i dalje traje", kazao je Milačić.

Ocijenio je da je "ovo što sada radi URA klasična sabotaža dogovora".

"O kakvom zlatnom glasu pričamo? Mi treba da vodimo državu, nije to fudbal, zlatni gol i slično, moramo da pokažemo strpljenje, mudrost i odgovornost prema građanima. Ako ovo znači da oni neće doći na sastanak u 13:30 pod izgovorom da čekaju naš dogovor, onda je to nastavak opstrukcije Dritana Abazovića", zaključio je Milačić. 

Prethodno je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić pozvao je kolege iz Demokratskog fronta (DF) i Demokratske Crne Gore da se dogovore i kažu šta misle da pripada koaliciji "Crno na bijelo"

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније