Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Izvor: rtcg.me ]

22. 09. 2017. 13:53 >> 14:16

APELACIONI SUD

Odluka za Šarića i Lončara 27. septembra

Završen je glavni pretresu u Apelacionom sudu Dušku Šariću i Jovici Lončaru, koji su osuđeni zbog pranja novca, na po pet i po godna zatvora.

Vijeće tog suda saoptiće odluku 27. septembra u deset sati. Advokat Borivoje Đukanović očekuje da njegovi branjenici budu oslobođeni.

"Tužilac je bio svjestan da nijednog dokaza u tom pravcu ne može ponuditi, jer sa dokaznim potencijalom sa kojim je raspolagao epilog je bio poražavajućeg karaktera za optužbu", kazao je Đukanović za TVCG.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније