Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V./Dan

09. 02. 2024. 12:40 >> 12:40

O UBISTVU DUŠKA JOVANOVIĆA

Asanović: Ako su tragovi pažljivo evidentirani, zločin će biti riješen

Jedina stvar koja ne može da se ponovi je uviđaj, i to je ono što mora biti odrađeno perfektno da bi se istraga isplatila, kazao je za "Dan" advokat Nebojša Asanović, član Komisije za praćenje istraga napada na novinare, povodom usvajanja izvještaja tog tijela.

“Nije bitno da li će to biti istog dana ili poslije 10 godina – ako je uviđaj odrađen kako treba i tragovi pažljivo evidentirani, neminovno je da će zločin biti riješen”, istakao je Asanović.

On je ukazao da je osnovni i glavni problem u radu Komisije to što im tužilaštvo u vezi sa predmetom istrage o ubistvu Duška Jovanovića uporno ne odgovara na pitanja i preporuke.

Asanović dodaje da je dopunu u vezi sa DNK tragovima za ovaj slučaj predao Komisiji i prije otkrivanja slučaja "Tunel".

On podsjeća na slučaj ubistva djevojčice (12) u Teksasu, koji je riješen poslije četiri decenije uz pomoć DNK tehnike poznate kao "M-Vac".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније