Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ T.S. ]

01. 03. 2024. 19:23 >> 19:25
1

POGLEGAO POVREDAMA

Radnik koji je pao sa dizalice preminuo u KCCG

Radnik na rekonstrukciji zapadne tribine fudbalskog stadiona u Beranama, Predrag Dragić, koji je prije dva dana pao sa dizalice podlegao je povredama u Kliničkom centru u Podgorici. To je Portalu RTCG potvrdio direktor KBC Berane Milorad Magdalenić, odakle je Dragić zbog težine povreda odmah transportiran za KCCG.

"Njegove povrede u predjelu glave bile su takve da je već u Beranama bio u komi. Danas popodne je podlegao povredama” rekao je Magdelinić.

Radnik je pao sa visine od osam metara, a iz policije su Portalu RTCG kazali da su izvršili uviđaj, kao i da su u međuvremenu sve informacije predali nadležnom tužiocu na ocjenu eventualnog postojanja krivičnog djela.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније