Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

13. 03. 2024. 21:18 >> 21:22

Tivćaninu zatvor zbog alkohola

Državljanin Kosova kažnjen 2.000 eura zbog prebrze vožnje i preticanja

Državljaninu Kosova S.S. (60) izrečena je novčana kazna od 2.000 eura zbog nasilničke vožnje, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje. Kako dalje navode, Tivćanin L.D. (54) dobio je 15 dana zatvora zbog upravljanja vozilom sa 2,73 promila alkohola.

"Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je oglasila krivim državljanina Republike Kosovo S.Sh (1964) jer je u hitnom postupku utvrđeno da je na međudržavnom magistralnom putu Ulcinj-Skadar, u mjestu Pistula upravljao vozilom brzinom od 139 km/h, na dijelu puta na kom je brzina ograničena na 60 kn/h, pri čemu je izvršio i preticanje kolone vozila", navodi se u saopštenju Suda za prekršaje u Budvi. 

Odmah po izricanju odluke, novčana kazna i troškovi postupka su naplaćeni, a zabranjeno mu je da upravlja vozilima na teritoriji Crne Gore u narednih šest mjeseci.

"Sutkinja odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je osudila okrivljenog L.D. (1970) jer je dana 13.03.2024.godine utvrđeno da je upravljao vozilom u mjestu Radovići pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,73 g/kg", navodi se u saopštenju. 

Osim kazne, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i maksimalan broj kaznenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније