Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

14. 03. 2024. 16:50 >> 16:51
Čitaj mi:

PODGORICA

Maloljetnik će odgovarati za nasilje

Podgorička policija preduzela je aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da je maloljetnik (14) godina izvršio djelo koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jednog maloljetnog lica, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, policiji u Podgorici je prijavljeno da je 8. marta, dok su se nalazili na Stadionu malih sportova, jedno maloljetno lice fizički napalo drugo i nanijelo mu povrede.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzeli su aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da je maloljetno lice staro 14 godina izvršilo djelo koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jednog maloljetnog lica", navode iz Uprave policije u saopštenju. 

Ovo je, kako navode, djelo izvršio na način što je oštećenom maloljetniku zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, a nakon što je oštećeni pao na travnatu površinu, nastavio sa zadavanjem udaraca i to nogom u predjelu tijela. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније