Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

06. 04. 2024. 15:44 >> 15:44

U BUDVI

Uhapšene dvije osobe, osumnjičene za prevaru i falsifikovanje isprava

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimajući niz taktičko operativnih mjera i radnji, uhapsili su S.D. (34), državljanina Republike Srbije i S.S. (37), državljanina Bosne i Hercegovine zbog prevara i falsifikovanja isprava, saopšteno iz Uprave policije.

Kako su kazali, S.D. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela, prevara u produženom trajanju i falsifikovanje isprave, a S.S. zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela, prevara putem pomaganja i falsifikovanje isprave.

"Krivična djela izvršena su na način što su, S.D. i S.S. pristupili jednom maloprodajnom objektu u Budvi, kao ovlašćena lica jednog privrednog društva sa kojim oštećeni objekat posluje. Tom prilikom, preuzeli su robu na odloženo plaćanje u vrijednosti od 2.931 eura. Takođe, budvanska policija je identifikovalia vozilo koje je korišćeno prilikom izvršenja navedene radnje, na kojem su bile istaknute registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu", istakli su iz policije. 

Pored toga, iz policije su kazali da su prilikom rasvjetljavanja slučaja došli do saznanja da su na istovjetan način, na štetu drugog maloprodajnog objekta, izvršena navedena krivična djela i tom prilikom je prisvojena roba u iznosu od 1.620 eura.

"Policija je pronašla kompletnu količinu prisvojenih alkoholnih pića, koja su oduzeta i vraćena odgovornim privrednim licima. Sa navedenim događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem nalogu su oba lica lišena slobode i sprovedena uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost i odlučivanje", zaključili su iz policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније