Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

30. 04. 2024. 16:37 >> 16:49
2

POLICIJA OBJAVILA

Pogledajte snimak sprovođenja Kneževića do Višeg suda

Uprava policije objavila je snimak sprovođenja odbjeglog biznismena Duška Kneževića od aerodroma u Podgorici do Višeg suda. Njega je jutros Crnoj Gori izručila Velika Britanija.


Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju D.K. (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz UP.

On se, kako kažu, potražuje radi vođenja više krivičnih postupaka u našoj državi, zbog sumnje da je počinio krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju putem potstrekavanja, zloupotreba ovlašćenja u privredi putem potstrekavanja, stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније