Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

19. 04. 2015. 08:31 >> 08:24

UBISTVO MARKOVIĆA

Ubica pušku bacio u žbun

Inspektori kriminalističke policije pronašli su juče pušku iz koje je prije dva dana ubijen Saša Marković (47) iz Budve.

Puška je pronađena u šumi u naselju Ivanovići, na oko 500 metara od mjesta ubistva, piše Dan. Saša Marković ubijen je u petak oko 17 časova u budvanskom naselju Ivanovići. 

„Tokom pretrage terena pronađena je puška za koju se sumnja da je korišćena u ubistvu Markovića. Puška je pronađena u jednom žbunu na oko 500 metara od mjesta ubistva i biće poslata u Forenzički centar na vještačenje. Na licu mjesta pronađene su i čaure koje će biti predmet vještačenja“, saopšteno je iz Uprave policije.

Marković je ubijen na oko 100 metara od kuće, dok je bio u automobilu. Inspektori pretpostavljaju da je ubica dobro poznavao teren s obzirom na to da se radi o nepristupačnoj šumi, kroz koju vodi samo uzana staza. Ubica je ispalio pun šaržer u glavu Markovića nakon čega je pobjegao.

Iz Uprave policije je saopšteno da policijski službenici, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju mjere i radnje na terenu u cilju identifikovanja osobe koja je počinila ovo krivično djelo. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније