Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

27. 04. 2013. 13:15   >>  13:15

POČINJE SNIMANJE

Beluči u junu u Trebinju

Film "Ljubav i rat", u kojem će igrati poznata italijanska glumica Monika Beluči, počeće da se snima 10. juna u Trebinju, kazao je reditelj Emir Kusturica.

Kusturica je, agenciji Srna, kazao da je sa filmskom ekipom počeo obilazak terena na području Trebinja na kojima će film biti sniman.

Snimanje filma planirano je do 30. oktobra, kako je istakao reditelj, ono će se odvijati u nekoliko faza.

"Prva faza snimanja trajaće od 10. do 26. juna, druga od 20. jula do 5. avgusta, a treća od 12. avgusta do 30. oktobra", rekao je Kusturica.

Prema njegovim riječima, film će se sastojati od tri priče po pola sata koje govore o dobroti, ljubavi i ratu.

Kusturica je napomenuo da će Beluči, tokom snimanja filma, u Trebinju boraviti dva dana u junu i sve vrijeme snimanja u julu i avgustu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније