Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Objavio: O.Z. ]

20. 02. 2017. 11:35 >> 11:11

SEMJUEL L. DŽEKSON

Jedva sam pogledao 20 minuta "La La Land"

Holivudski glumac Samjuel L. Džekson, koji je član Akademije filmskih umjetnosti i nauka (AMPAS) i samim tim jedan od onih onih koji će glasati na dodjeli Oskara, kaže da nije mogao pogledati ni pola sata filma "La La Land" koji je osvojio rekordnih 14 nominacija.

"Uspio sam da pogledam otprilike 20 minuta filma koji se svima toliko sviđa. Mislim, volim ja Freda Astera i Džindžer Rodžers", rekao je glumac koji je član Akademije od prve nominacije za Oskara za “Pulp Fiction” 1995, aludirajući na film "La La Land", ali ne želeći da ga direktno imenuje, prenosi Klix.ba.

Nije ga oduševila ni porodična drama "Manchester By The Sea" za koju je rekao da je "donekle zanimljiva priča" i da bi volio da se Kejsi Aflek nečemu nasmijao u filmu.

Kada je riječ o Džeksonovim favoritima svidio mu se "Moonlight", naročito zbog načina na koji su glavni glumci Aleks Hibert, Ešton Sanders i Trevant Rouds iznijeli svoje uloge u tri različita vremenska perioda.

"Sviđaju mi se djeca. Maheršal (Ali, nominovan za najboljeg sporednog glumca u filmu) je sjajan, ali sviđaju mi se svi koji su igrali tog lika", ocijenio je Samjuel L. Džekson.

Ne krije da je njegov favorit za najboljeg glumca Denzel Vašington koji igra u filmu "Fences".

"Mislim da niko nije uradio bolji posao od Denzela", rekao je popularni glumac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније