Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavila: R.B. ]

08. 08. 2020. 09:30 >> 09:33
2

30 GODINA KASNIJE

U pripremi nova verzija "Prljavog plesa"

Nova verzija filma "Prljavi ples" je u pripremi, a glavna glumica Dženifer Grej 30 godina kasnije ponovo će igrati ulogu Frensis Bejbi Hausmnen.

Orginalni film o ljubavi mlade Frensis i njenog učitelja plesa kojeg je glumio Patrik Svejzi (Patrick Swayze), izašao je 1987. godine. Taj film je doneo svjetsku slavu za glavne glumce, a film je osvojio prestižnog Oskara za pjesmu "(I've Had) The Time of My Life".

Grejova će u novom filmu pored glume biti i producent.

"To će biti ona vrsta romantičnog i nostalgičnog filma koji obožavaoci očekuju", navela je kompanija Lajonsgejt (Lionsgate), koja će snimati film.

"Prljavi ples" koji je bio film s malim budžetom, zaradio je više od 210 miliona dolara. Film je 2004. imao i nastavak "Prljavi ples - havanske noći" sa cijelom radnjom premeštenom na Kubu, ali bez učešća Dženifer Grej.

Za sada se ne znaju detalji scenarija novog filma, koji će režirati Džonatan Livajn.

Glavni glumac u originalnom filmu, Patrik Svejzi, preminuo je 2009. godine u 57. godini od raka pankreasa.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније