Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

21. 01. 2021. 15:08 >> 15:08

U 80. GODINI

Umrla francuska glumica Natali Delon

Francuska glumica Natali Delon, poznata po ulozi u filmu "Samuraj" Žan-Pjera Melvila, umrla je danas u Parizu u 80. godini, saopštila je porodica.

"Moja majka je umrla jutros u 11 časova u Parizu u krugu porodice. Umrla je od kancera", izjavio je agenciji Frans pres Entoni Delon, sin Natali i Alena Delona.

Natali Delon je španskog porekla, a rodjena je 1. avgusta 1941. godine u Maroku, dok je bio francuski protektorat. U Pariz se seli 1962. godine gde upoznaje Alena Delona.

Snimila je oko 30 filmova do početka 80-ih godina prošlog vijeka, a potom je počela da se bavi režijom. Svoje memoare objavila je 2006. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније