Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ TVCG ]

18. 08. 2021. 20:12 >> 20:16

SARAJEVO FILM FESTIVAL

Uloga u "Elegiji lovora" posebna za Lidiju Kordić

Film "Elegija lovora", sa još devet ostvarenja, takmiči se za Srce Sarajeva za najbolji drugometražni film Sarajevo film Festivala. U tom debitantskom filmu reditelja Dušana Kasalice igra crnogorska glumica Lidija Kordić.

Mlada crnogorska glumica Lidija Kordić i na ovogodišnjem, 27. po redu, Sarajevo film festivalu imala je film u zvaničnom takmičarskom programu. Elegiju lovora, crnogorskog reditelja Dušana Kasalice.

U Elegiji lovora Lidija Kordić igra uz Frana Lasića, ulogu koja će joj biti posebno važna u daljoj karijeri.

Lidija Kordić glumu je završila u Sarajevu, pa je sasvim prirodno da je Sarajevo film posebno mjesto za nju.

Elegija lovora se zajedno sa još devet drugih ostvarenja takmiči za Srce Sarajeva za najbolji dugometražni igrani film Sarajevo film festivala.

Vuk Perović, RTCG 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније