Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B92 [ I. P. ]

24. 01. 2022. 09:05 >> 09:06
1

NAKON PAUZE

Džoni Dep se vraća snimanju filmova

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi "Čudesne zvijeri" na zahtjev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu.

Ipak, čini se da su se stvari za njega promijenile.

Kako piše "The Hollywood Reporter", Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Majven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog ljeta.

Glumac je svoju posljednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je tim filmom htio da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspjelo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније