Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

P.R. [ Beta ]

06. 08. 2022. 22:41   >>  22:38

NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE

Glumica En Hejč u teškom stanju

Američka glumica En Hejč hospitalizovana je i u teškom je stanju poslije saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak u Los Anđelesu, prenijelo je danas nekoliko američkih medija.

Vatrogasna služba Los Anđelesa saopštila je da je njen automobil udario u dvospratnu kuću poslije čega je izbio požar. Ta služba je dodala da je "žena za volanom hospitalizovana i u kritičnom je stanju".

Nekoliko medija je potom potvrdilo da je vozač automobila En Hejč (53), poznata po ulogama u filmovima 90-ih kao što su "Šest dana, sedam noći", "Porotnik" i "Doni Brasko". Proslavila se i u rimejku čuvenog ostvarenja "Psiho".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније