Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ b92 ]

21. 03. 2023. 12:11 >> 12:24

ZNATE LI O KOME SE RADI?

Simpsonovi vraćaju ozloglašenog lika iz prve sezone

Simpsonovi vraćaju ozloglašeni lik iz prve sezone – Žaka  (Jacques), instruktora kuglanja, koji je pokušao da smuva Mardž.

 

Prema izvještaju The Independent  sinopsis za 34. sezonu donosi nam u epizodi "Pin Girl "misterioznu figuru iz Mardžine prošlosti koja se vraća kako bi je učio da kugla i spremio za turnir u kuglanju."

Dok su fanovi spekulisali kako bi to mogao biti Žak, tvorac serije Grejning, je potvrdio njegov povratak na Tviteru.

Ovaj lik se pojavio prvi put prije 33 godine i otada praktično nestao. Pojavio se u epizodi  "Life on the Fast Lane"  u kojoj je Mardž takođe učio da kugla.

 Podsjetimo se,  Mardž biva frustrirana kada joj Homer za rođendan kupi kuglu za kuglanje, te ona krene na časove kuglanja i počne da flertuje sa Žakom, instruktorom.

Epizoda se potom vrti oko zabrinutosti porodice Simpson da je Mardž imala aferu, ali se na kraju vratila Homeru da ga uvjeri da je Žak otpisan i da se ništa nije desilo između njih.

Ovo je bilo posljednje veliko pojavljivanje Žaka osim nekih manjih skečeva, ali sve će se promijeniti kada se vrati na "velika vrata" u novoj epizodi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније