Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ N1 ]

06. 04. 2024. 11:14 >> 11:14

popularna serija

Autori „Igre prijestola“ otkrili čija im je scena smrti u seriji omiljena

Autori "Igre prijestola" Dejvid Beniof i Danijel Bret Vajs otrili su koja im je scena smrti u toj hit seriji omiljena.

„U Igri prijestola je ubijeno toliko dobrih momaka, i konačno smo morali da ubijemo Džofrija u četvrtoj sezoni i Remzija Boltona u šestoj. Bilo je zabavno vratiti se staromodnim radostima jednostavnog ubijanja stvarno loših momaka“, rekao je Vajs za Digital Spy.

U četvrtoj sezoni je sadistički i okrutni kralj Džofri (konačno) umro nakon što su ledi Olena Tajler i lord Petir Bejliš otrovali njegovo vino, podsjeća Total film. Džofri je više puta izglasan za jednog od najomraženijih TV likova svih vremena, a njegova smrt se smatra omiljenom među obožavaocima. Naime, mnogi su bili srećni što vide tako užasnog lika kako biva odstranjen iz već okrutnog i nepravednog svijeta, ističe Total film.

Remzi Bolton je u šestoj sezoni dočekao mnogo jeziviji kraj – da ga živog pojedu sopstveni psi. Vajs je rekao je rekao da je ta smrt bila „malo balansiranje“ i neki vid osvete za ubistva omiljenih likova – Neda, Roba i Kejtlin Stark.

„Smrt se zapravo ni ne vidi. Vidiš se nešto u pozadini, ali se sama smrt ne vidi. Ono se vidi je (Sansin) osmijeh. Cijela scena je bila u jednom kadru, i mi smo je snimili sedam puta ili tako nešto… (Sofi Tarner) je uspjela sedmi ili osmi put, i to je bio taj epski osjećaj. Sofi (koja u seriji glumi Sansu Stark) je bila tako dobra. Kada je ta scena uspjela, osjećao sam se kao da mogu odmah da umrem srećan“, rekao je Vajs.

Televizijska adaptacija epskofantastičnog književog serijala Džordža R.R. Martina, poznata je po (šokantnim i iznenadnim) umiranjima glavnih junaka, ali i brutalnim smaknućima negativaca.

Imate li vi omiljenu scenu smrti u „Igri prijestola“?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније