Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

02. 08. 2016. 14:17 >> 13:58

PREMIJERA U TIVTU

Emina Elor mijenja Vreća u "Koštani"

Mađarska glumica Emina Elor zamijeniće umjetnika iz BiH Boža Vreća u ulozi Koštane u istoimenoj predstavi, koja će biti održana 5.avgusta u 21 sat i 30 minuta na Ljetnjoj pozornici u Tivtu.

"Emina Elor uvijek je posvećena ulozi - kao zavodnica, seljančica, grčka tragetkinja... U komediji, tragediji, vodvilju, mjuziklu... prvakinja Novosadskog pozorišta - Ujvideki sinhaz, dobitnica Sterijine nagrade i dva Patakijeva prstena-najvažnije nagrade koju jedan vojvođanski glumac koji igra na mađarskom jeziku može da dobije", saopštili su organizatori.

Naglasili su da je "Koštana" posveta talentu i slobodi, te da njen lik nadrasta sredinu u kojoj živi, ruši ustaljena pravila i obrasce ponašanja, uskovitlava „mrtvo more“ jedne bezidejne i zatvorene sredine i na kraju biva protjerana

Pored  Elor u predstavi igraju Emir Hadzihafizbegović, Emir Ćatović, Milan Kovačević, Nebojša Dugalić, Radoje Čupić, Aleksandra Pleskonjić Ilić, Gordana Đurđević Dimić, Danica Grubački, Nina Rukavina, Andreja Kulešević, Jelena Marković. Muziku za predstavu je komponovao Marko Grubić, koji zajedno sa članovima svog sastava "Vrooom" Andrijanom Belošević i Džamalom Al Kisvanijem izvode numere uživo.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније