Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

17. 12. 2020. 15:37   >>  15:42

PRVA DONACIJA

Primjerci časopisa ''Medijski dijalozi'' za školu u Kolašinu

Urednik časopisa "Medijski dijalozi", Mimo Drašković i član Redakcije Mirko Jakovljević, u susret obilježavanju 150. godina crnogorskog novinarstva, donirali su primjerke časopisa za biblioteku Srednje mješovite škole "Braća Selić" u Kolašinu.

U razgovoru sa direktoricom škole, Veselinkom Peković, apostrofiran je značaj medijske pismenosti u obrazobanju srednjoškolaca.

Zaključeno je da će donirani primjerci časopisa biti korisna dopunska literatura učenicima, posebno u okviru predmeta Medijska pismenost, koji se izučava kao izborni.

Donacija je prva u nizu, koju u susret obilježavanju 150. godina crnogorskog novinarstva, a u kontekstu promocije i unaprijeđenja medijske pismenosti, realizuje međunarodni naučni časopis “Medijski dijalozi”.

U narednom periodu projekat će se nastaviti donacijama gimnazijama u Podgorici, Nikšiću i Kotoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније