Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

11. 06. 2021. 22:46 >> 22:46

U ZETSKOM DOMU

Sjutra veče premijerno “Ana Karenjina”

Premijera komada "Ana Karenjina", rađenog u produkciji Kraljevskog pozorišta "Zetski dom" i Dramskog studija "Prazan prostor", biće održana sjutra veče (subota) u Podgorici.

Predstavu je, po motivima istoimenog romana Lava Nikolajeviča Tolstoja, režirao Mirko Radonjić, a uloge tumači tročlana glumačka ekipa - Sanja Vujisić, Pavle Prelević i Aleksandar Gavranić.

Za dramaturgiju je bio zadužen Ilija Đurović, autor muzike je Ilija Gajević, a kostimografkinja Lina Leković. Producentkinja komada je Marija Backović, a asistentkinja režije Hana Rastoder. Autori fotografskog i video materijala su Ana Kašćelan i Pavle Simonović, dok je dizajn radila Iva Mijanović.

Sjutrašnja premijera biće održana u vojnom hangaru u kasarni u Zagoriču, sa početkom u 19 časova. Repriza komada slijedi u nedjelju i u ponedjeljak, u istom terminu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније