Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ M.L.B. ]

17. 10. 2021. 10:10   >>  10:11

U KIC-U

Promocija knjige „Žene - svjetlost života“

Peta knjiga o životnim pričama uspješnih i zanimljivih žena Crne Gore „Žene - svjetlost života“ koju potpisuje Trivo Zolak biće predstavljena u ponedjeljak, 18.oktobra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

O ovoj zanimljivoj knjizi govoriće novinar i publicista dr Miomir Maroš, direktorica KIC-a Snežana Burzan, mr novinarstva i PR-a i mr Trivo Zolak, novinar, istraživač, publicista i svjetski putnik.
 
Nakon 22 godine od pojavljivanja prve knjige “Čudesna moć žene” (1999), mr Trivo Zolak nam predstavlja svoju petu knjigu iz istoimene edicije, knjigu „Žene-svjetlost života“. U knjizi su objavljene životne priče 38 uspješnih, istaknutih i/ili zanimljivi žena Crne Gore, što je čini interesantnom i poučnom za sve generacije.
 
Trivo Zolak je rođen 1931. godine, u Ključu u Bosni i Hercegovini. Završio je Mašinski fakultet u Sarajevu, a magistrirao organizacione nauke u Beogradu. Objavio je više od 30 naučnih radova i oko 1500 članaka u raznim jugoslovenskim listovima i časopisima, više knjiga i turističkih vodiča.
 
Nakon Podgorice, knjiga će biti promovisana i u Baru u Dvorcu kralja Nikole u Baru, u četvrtak, 21. okrtobra, u 19h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније