Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ I. P. ]

02. 12. 2021. 12:48   >>  12:49

SJUTRA VEČE

Predstava "Čitač" u Nikšićkom pozorištu

Druge večeri "Beo art" revije predstava u Nikšićkom pozorištu u petak sjutra veče od 20 sati biće izvedena predstava "Čitač", rađena po tekstu Bernarda Šlinka, u režiji Borisa Liješevića.

U predstavi igraju Mirjana Karanović, Marko Grabež, Slobodan Boda Ninković, Jadranka Selec, Milica Zarić i Ivan Tomić.

Nikšićko pozorište reviju organizuje pod sloganom "Magija se nastavlja", a gledaoci uz kupljenu ulaznicu, za sve četiri predstave tokom trajanja revije, na poklon dobijaju još jednu.

Generalni sponzor revije predstava u Nikšićkom pozorištu je Elektoprivreda Crne Gore.

Roman njemačkog književnika i pravnika, iz 1995. godine, analiza je konflikta poslijeratne generacije s Holokaustom i koncentracionim logorima, te postavlja moralna pitanja o ispravnosti suđenja nacistima u poslijeratnoj Nemačkoj.

Revija će se realizovati u skladu sa aktuelnim mjerama i preporukama protiv širenja pandemije korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније