Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

M.M.

30. 12. 2021. 07:45   >>  07:50

VEČERAS

Božićni koncert u Nikšićkom pozorištu

Opština Nikšić u saradnji sa JU Nikšićko pozorište, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, a po ugledu na evropske metropole, organizuje Božićni koncert, u okviru kojeg će posjetioci biti u prilici da uživaju u kvalitetnim zvucima duhovne i svetovne muzike sa božićnom tematikom.

Koncert će biti održan na sceni Nikšićkog pozorišta večeras u 20h.

"Ovim koncertom se kruniše uspješna sezona programskog koncepta Nikšićka kulturna scena 2021 u okviru kojeg je od avgusta mjeseca do danas realizovano preko 180 raznovrsnih kulturnih sadržaja. Takođe, koncertom želimo da našim vjernim posjetiocima priredimo poseban ugođaj i tako ih na najbolji mogući način uvedemo u praznično raspoloženje", ističu u saopštenju.

Na koncertu će nastupiti: 

Hor Muzičke škole "Dara Čokorilo", 
Hor ,"Zahumlje", 
Hor "Sveti novomučenik Stanko", 
Hor "Prepodobna mati Angelina", 
Duo Stefan Škorić i Marija Mastilo, 
Duo Dimitrije Knežević i Ivan Burić,
Duo Stefan Ćeha i Vladimir Kecojević.

Ulaz je slobodan uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније