Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

24. 05. 2022. 21:10 >> 00:18

DRUGI SOLISTIČKI KONCERT

Miljenović 31. maja u Kotoru

Višestruko nagrađivana crnogorska gitaristkinja Kristina Miljenović, održaće svoj drugi solistički koncert 31. maja u 20 sati u crkvi Sv. Duha u Kotoru.

Na koncertu, Miljenović će izvesti veliki broj različitih djela, a u toku programa uključiće se i gost iznanađenja.

Kristina je sa 13 godina imala svoj prvi solistički koncert. Na 47. Muzičkom festivalu mladih Crne Gore, koji se održao sredinom maja, Kristina osvojila je prvu nagradu sa 99 osvojenih bodova. 

Iza sebe ima preko 25 nagrada, sa internacionalnih i domaćih takmičenja. Dobitnica je nagrade "Odličan 5" iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. Takođe nosilac je stipendije za najbolje talentovane učenike Crne Gore.
 
Mlada gitaristkinja bila je u novembru jedna od kandidata za dodjelu prestižne nagrade “21. novembar” posebno priznanje Opštine Kotor, koje je najveće gradsko priznanje.
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније