Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ M.L.B. ]

27. 05. 2022. 09:34 >> 09:31
1

U UTORAK

Koncert KIC pop hora u Zeti

Omiljeni podgorički KIC pop hor prirediće koncert pod nazivom "Pjevajmo i budimo bolji ljudi" u utorak, 31. maja u KIC-u "Zeta", sa početkom u 20 sati.

Na 64. koncertu, KIC pop hor pod rukovodstvom Zoje Đurović obradovaće publiku mješovitim repertoarom među kojima su neki od najpoznatijih pop rok hitova poput: Mene voljela, Titograd, Dođi u 5 do 5, Volio je ženu svog života, Moja je pjesma lagana, Gipsy song, a nezaobilazne će biti i nekoliko antifašističkih numera.

Prvo muzičko druženje sa zetskom publikom KIC POP hor imao je 2018. kada je u okviru manifestacije DEUS na sceni u Golubovcima priredio sjajan koncert, te je sa velikim zadovoljstvom prihvato poziv da ponovo nastupi i priredi još jedno nezaboravno muzičko veče, tj svoj treći koncert u KİC-u "Zeta".

KIC POP hor uspješno predvođen menadžerskim timom koji čine Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović, pod okriljem NVU Kutak i uz logističku podršku JU KIC "Budo Tomović", već pet godina traje u svojoj divnoj muzičkoj misiji, šireći pjesmom ljubav širom naše države, ali i van njenih granica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније