Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

T.G.

17. 06. 2022. 23:28 >> 23:36

CETINJE

Koncert muzičke škole "Savo Popović“ na Dvorskom trgu

Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa Turističkom organizacijom Prijestonice Cetinje nastavlja da sprovodi program ,”Cetinje otvorenog srca“. Tim povodom održaće se koncert učenika JU Škole za osnovno muzičko obrazovanje “Savo Popović“ iz Cetinja.

Koncert će se održati u nedjelju 19.06.2022. godine na Dvorskom trgu sa početkom u 19h.

Program je namijenjen najmlađim sugrađanima i održava se svakog vikenda.

Koncert učenika muzičke škole je četvrta u nizu manifestacija koju organizuju Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

Na koncertu će nastupiti mali i veliki hor škole, učenici će izvoditi tačke solfeđa i tačke na harmonici, klaviru, gitari, violončelu, violini i flauti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније