Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

O.Z.

03. 08. 2022. 08:53 >> 08:50

KOTORART

Koncert violiniste Dan Džua zatvoren ciklusa China Stage

Nastupom violiniste Dan Džua na KotorArt Don Brankovim danima muzike uspješno je završen tematski segment pod nazivom China Stage.

Koncert se održao u saradnji sa Shangai Orient Culture Business Co. Ltd, Shangai International Culture Association i Ambasadom Kine.

Violinista Dan Džu je sa francuskim pijanistom Mišel Dalbertom u Crkvi Sv. Duha izveo djela Mocarta, Šenga i Štrausa što je publika pozdravila ovacijama.

Zbog razvoja epidemiološke situacije, na događajima Međunarodnog festivala KotorArt Don Brankovi dani muzike počev od 11. avgusta, planirano je prisustvo zainteresovane publike isključivo uz prethodnu prijavu.

Međunarodni festival KotorArt ovog ljeta  se održava u periodu od 1. jula do 14. avgusta, sa bogatim i raznovrsnim programom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, uz podršku Evropske unije, Fonda za Zapadni Balkan, Fondacije za otvoreno društvo, brojnih ambasada u Crnoj Gori i drugih značajnih partnera i sponzora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније