Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

Т.Г.

17. 10. 2022. 17:59   >>  18:01

JOVOVIĆ ISTAKAO

"Propuštamo još jednu prezentaciju zbog ličnih interesa"

Iskrenost i strast prvo prema muzici, našoj kulturi, svemu što je naše, poštovanje. Stvorite to, stvorili ste uspjeh, sa tim uspjehom doći će i ta zarada koja vam sljeduje jer ste radili i odradili posao kako treba, napisao je na svom Intagramu kantautor Bojan Jovović komentarišući informaciju da Crna Gora neće učestvovati na Evroviziji 2023. godine koja se održava u Velikoj Britaniji.

"Naravno, ovo se dešava kad namještate učesnika, kad taj učesnik pljuje po svojoj zemlji i narodu, kolegama, budućim crnogorskim generacijama, djeci koja sanjaju da se pojave na Eurosongu i daju sve da predstavljaju svoju zemlju. Nije bitno što sam bio u pravu, neka to po strani, bitno je da je ovo surova i tužna realnost i da propuštamo još jednu prezentaciju zemlje zbog halapljivosti, amaterizma i ličnih interesa", naveo je Jovović.

Jovović je istakao da naglašava da se zalaže za istinu, rad, red i profesionalnost, vjeru u nešto što će, kako kaže, Crnu Goru dovesti do bar lijepih naslova i prezentacije kakvu ona zaslužuje.

“Za početak, ko god tamo ide mora da voli, poštuje i zalaže se za ovu zemlju, da mu zatrese cijelo tijelo kad podigne svoju zastavu bez osvrta na zaradu ili bilo što drugo. Iskrenost i strast prvo prema muzici, našoj kulturi, svemu što je naše, poštovanje. Stvorite to, stvorili ste uspjeh, sa tim uspjehom doći će i ta zarada koja vam sljeduje jer ste radili i odradili posao kako treba. Vratite se uzdignute glave i ponosni. Do tada, gledajte kako to drugi rade”, zaključio je Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније