Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V. [ Beta ]

05. 12. 2016. 15:20 >> 14:58

DOGODINE

"Gansi" u Evropi nakon 23 godine

Grupa "Gans en rouzes" (Guns N' Roses) najavila je da kreće na turneju u okviru koje će svirati u Evropi poslije 23 godine.

 

Bend će prvo svirati u januaru u Japanu, poslije čega ide na Novi Zeland, Australiju, Singapur i Ujedinjene Arapske emirate, a u Evropi turneju počinju 27. maja nastupom u Dablinu.

Gansi će pored toga svirati u Parizu, Stokholmu, Madridu, Cirihu, Minhenu, Kopenhagenu i Pragu, dok će Crnoj Gori najbliži koncerti biti u Imoli 10. juna ili u Beču 10. jula.

Frontmen Aksel Rouz, gitarista Sleš i basista Daf Mekegen objavili su povratak u aprilu ove godine nastupima u Las Vegasu na kojima je Rouz morao da pjeva sjedeći zbog preloma stopala.

Bend je ove godine održao turneju u Sjevernoj i Južnoj Americi, dok je Rouz svirao par koncerata s bendom "AC/DC" čiji je frontmen Brajan Džonson morao da napusti turneju zbog problema sa sluhom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније