Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 08. 2017. 15:35 >> 15:07

ZATRAŽILA POMOĆ

Šinejd O'Konor: Osjećam se "suicidalno"

Poznata irska pjevačica Šinejd O'Konor (Sinead O'Connor) zatražila je pomoć i otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim problemima.

Šinejd O'Konor (50) je u video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Fejsbuk rekla uz suze da se osjeća "suicidalno".

Pjevačica je rekla da je ostala živa zbog drugih ljudi.

O'Konor je rekla da je živjela u jednom motelu u Nju Džersiju, a nakon toga postavila adresu hotelskog lanca Travelodž (Travelodge).

“Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džersija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu, osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čovjeka na Zemlji, koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste", kazal je pjevačica u videu. 

Lokalna policija obišla ju je zbog provjere, međutim pjevačica u to vrijeme nije bila u sobi. Policija je navela da Šinejd O'Konor više ne živi tamo i da nije poznato gdje je sada.

Nakon toga na Fejsbuku je objavljeno da je pjevačica dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније