Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

29. 10. 2020. 18:19 >> 20:23
2

MERLIN - NOVI SINGL

Moramo, više nego ikada, biti “Mi”

Dino Merlin objavio je novi spot i singl „Mi“, koji je najava njegovog albuma. To će biti dvanaesti studijski album ovog kantautora, prvi nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine.

Promocija pjesme i spota održana je večeras u Porto Montenegru, a Merlin za TVCG kaže da se i ovoga puta u Crnoj Gori osjeća kao u svom domu.

Kaže da je priču za pjesmu “Mi”, napravio prije dvije ili tri godine, ali da se u potpunosti uklapa u sadašnji trenutak.

“To je priča kako nikada ne možeš biti dovoljno snažan, bogat, da bi bio sam. Čovjek treba nekoga i to je priča o tome kako moramo, više nego ikada, biti “Mi”. Jer kad se desi ovako, kad dođu ovakve nevolje, tek onda vidiš koliko ti znači neko da bi bili “Mi”, kazao je Merlin gostujući u “Dnevnoj sobi”.

Novi spot urađen je u saradnji sa Porto Montenegrom.

“Uradili smo, zbilja mogu reći, meni najdraži spot u karijeri koji je rađen ovdje u Bokokotorskom zalivu sa vrhunskim profesionalcima, koji vole svoj posao. Jedva čekam da moja publika to vidi”, navodi Merlin.

Merlin ističe i da svaki dan razmišlja o tome kada će moći da bude na “normalnim koncertima”.

“Sad je to vrijeme daleko. Uradićemo sve da nađemo alternativne mogućnosti, da dođemo do publike. Za mjesec ćemo raditi još jedan spot, kada će izaći i ploča. Duga će biti ova zima, ali sam siguran da će biti toplija sa lijepim pjesmama i pričama”, zaključio je Merlin.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније