Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 12. 2020. 14:05   >>  14:09 2

"DOLAZIM TI JA"

Nova pjesma Bojana Delića za Dan Podgorice

Povodom 19. decembra Dana Podgorice pjevač Bojan Delić objavio je novu pjesmu "Dolazim ti ja" posvećenu Glavnom gradu.

"Prošle godine u ovo doba napisao sam prvu strofu za pjesmu 'Dolazim ti ja'. Očaran lijepo okićenim gradom i velikom ljubavlju pjesma je krenula da se razvija i evo godinu dana kasnije, imamo numeru koju posvećujem mojoj najdražoj Podgorici za rođendan", kazao je Delić.

Nakon 10. godina od svoje prve pjesme "Podgorice volim te", Delić kaže da ima čast
da svom gradu i sugrađanima ostavi još jednu pjesmu u koju, kako ističe, beskrajno vjeruje.

"Nadam se da će u ljudima buditi bar mali dio onoga što budi u meni; beskrajnu
ljubav za plavo-bijelu damu", kaže Delić.

Muziku i tekst napisao je Delić, aranžman potpisuju Boris Vuksanović i Bole Martinović a spot je uradio Miodrag Marković. U spotu se pojavljuje i manekenka Marija Mićunović.

"Išli smo na igrani spot sa elementima dokumentarnog, u smislu da se u spotu pojavljuju, između ostalog, kadrovi našeg grada, kao i određeni sportski momenti", kaže Delić.

Veliku zahvalnost za izradu spota Delić kaže da duguje predsjedniku Fudbalskog kluba Budućnost, kao i svima u klubu i gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću jer su, kaže prepoznali potencijal u pjesmu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније