Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.B.

05. 08. 2022. 14:02 >> 13:59

SINOĆ POČEO 11. LAKE FEST

Večeras pored Krupca Deca iz vode, Van Gogh, Negativ...

Muzička manifestacija Lake fest počela je sinoć pored Krupačkog jezera u Nikšiću, a prve večeri festivala nastupili su bendovi Vrpca, Black Metalika tribute, Piloti, DST, Agents of times i Marko Nastić.

Kako navode organizatori, bend Vrpca iz Podgorice otvorio je 11. izdanje najvećeg rok festivala u Crnoj Gori.

Nakon Vrpce binu su zauzeli momci iz Black Metalika tribute benda, a poslije njih legendarni Kiki Lesendrić i Piloti.

Frontmen Kiki Lesandrić kazao je da je jedva čekao sa dođe u Nikšić, grad koji mu, kako naglašava, otvara srce i odakle ima puno prijatelja.

"Puno koncerata u Nikšiću na Trgu. Prvi put smo ovdje. Predivno mjesto, divan ambijent zaista. Za Nikšić me vezuje moj prvi padobranski skok na Kapinom polju. Poseban grad i nama kao cijelom bendu nije bilo teško da se skupimo sa četiri strane i da dođemo večeras. Mislim da je publika to osjetila i divan je festival", istakao je on dodajući da očekuje da opet dođe u Nikšić.

Nakon Kiki Lesendrića i Pilota, mjesto na bini pripalo je dobro poznatom nikšićkom punk-rock bendu DST, koji ove godine slavi 30 godina postojanja, a, kako je naveo vokal Boris Lješković, misli su da su jedini bend koji u kontinuitetu radi, bez pauza osim za vrijeme korone.

Nakon DST-a nastupio je DJ dvojac Agents of Time, dok je Marko Nastić zatvorio prvo veče festivala.

Kako su najavili večeras nastupaju u 20 sati Deca iz vode (Tribute EKV), sat kasnije Atheist RAP, u 22h Van Gogh, u 23.45h - Negativ, u 1h - Ten walls i u 2.45h Lea Dobričić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније