Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

21. 09. 2022. 07:16 >> 07:13

RTCG VAS POZIVA

Koncert mladih bendova iz Italije, Albanije i Crne Gore

Radio Televizija Crne Gore poziva vas na FAME koncert mladih umjetnika i bendova 26. septembra na platou iza Muzičkog centra Crne Gore s početkom u 20 časova. Nastupiće Cajtnot (Crna Gora), Blister i Umu Igwe (Italija) i Ceta (Albanija) .

RTCG je jedan od partnera u sporovođenju projekta FAME-Inovativni model prekogranične laboratorije za mlade umjetnike koji se sprovodi u okviru Interreg IPA CBC prekograničnog programa Italija-Albanija-Crna Gora,

Koncert mladih bendova oformljenih kroz projekat iz tri zemlje učesnice programa jedna je od glavnih završnih projektnih aktivnosti.

Koncert će biti održan 26. septembra 2022. na platou iza Muzičkog centra Crne Gore s početkom u 20 časova. U slučaju loših vremenskih uslova, koncert će biti održan u prostorijama Muzičkog centra.

"Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve da nam se pridruže, upoznaju sa radom i daju punu podršku mladim muzičarima iz Albanije, Crne Gore i Italije. Ulaz je besplatan i svi su doborodšli. Vidimo se u ponedjeljak, 26. septembra", poručuju iz Radio Televizije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније