Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

О.З.  [ Beta ]

03. 10. 2022. 20:13 >> 20:12

ČUVENI BUBNjAR "BITLSA"

Ringo Star zbog korone otkazao koncerte u Sjevernoj Americi

Bubnjar nekadašnjih Bitlsa Ringo Star otkazao je koncerte u Sjevernoj Americi pošto je utvrđeno da je pozitivan na kovid-19, potvrdio je danas njegov predstavnik za štampu.

Ringo Star (82) je juče otkazao nastupe u Mičigenu i Minesoti u SAD, a njegov portparol je saopštio da će zbog bolesti biti otkazano i pet koncerata u Kanadi.

Ostatak turneje zavisi od Starovog oporavka.

"Ringo se nada nastavku (nastupa uživo) čim to bude moguće, i oporavlja se kod kuće. Kao i uvijek, on i njegov 'Ol Stars' bend šalju fanovima želje mira i ljubavi i nadaju se skorom susretu sa njima na turneji", navodi se u saopštenju.

Bitlse su činili Džon Lenon, Pol Makartni, Džordž Harison i Ringo Star.

Lenon je ubijen 1980. godine, a Harison je umro 2001. godine.

Makartni i Star i dalje su muzički aktivni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније