Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

24. 11. 2022. 13:16 >> 13:14
1

"ZA IRENU"

Pogledajte novi spot Zorana Kalezića

Pjevač Zoran Kalezić snimio je spot za singl “Za Irenu”, sa albuma “Spomenar”, koji je izdao Jugoton- Croatia u junu ove godine.

Numera je posvećena Zoranovoj supruzi Ireni, ali kako i sam pjevač kaže, u pitanju je "pjesma koja nosi univerzalnu poruku, posvetu ljubavi bez koje život nema smisla".

Tekst numere radila je Natalija Preočanin Samardžić u saradnji sa Zoranom Kalezićem, muziku je radio Mirsad Serhatlić, a aranžman Aleksandar Kovačević.

Reditelj Vukčević kazao je da se sa zadovoljstvom odazvao pozivu Zorana Kalezića da režira muzički spot, naglasivši da je u pitanju pjesma "sa puno duše, topline i nježnih emocija".

Kaleziću su kolege nedavno uručile od PAM-a Priznanje za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji muzičke umjetnosti Crne Gore i od kuće iz koje je potekao KIC Budo Tomović (Dom omladine) Zahvalnicu za veliki doprinos razvoju ansambla i očuvanju tradicije Podgorice i Crne Gore, dok je od Estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore dobio Nagradu za životno djelo, za izuzetne zasluge postignute u muzičkom stvaralaštvu Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније