Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

K. J.

14. 10. 2023. 09:22 >> 09:24

HERCEG NOVI

Bijelo dugme, Miroslav Ilić i Novi fosili za doček Nove 2024.

Bijelo dugme, Miroslav Ilić i Novi fosili zabaviće publiku za doček Nove 2024. godine, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

“”Kako je dobro vidjeti vas opet” jedinstven je poziv upućen mještanima i gostima da budu na dočeku Nove 2024. godine u Herceg Novom. Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija priredili su trodnevni program za sve generacije i muzičke ukuse”, piše u saopštenju.

Praznično veselje počinje 30. decembra kada će biti priređena Nova godina za djecu.

“U najluđoj noći, 31. decembra u Herceg Novom će nastupiti Goran Bregović i Bijelo dugme – Alen, Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, koja vanvremenskim hitovima i dobrom energijom garantuje odličnu atmosferu i zabavu. Naredne večeri, 1. januara 2024. godine, Novljane i goste očekuje dvostruki muzički program - koncert Miroslava Ilića, a prije toga i najveći hitovi Novih fosila uz Sanju, Marinka i Zeca”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније