Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Portal RTCG ]

29. 01. 2024. 14:35 >> 14:35

MUZIČKI NOVITETI

Suzana Tot objavila novu pjesmu

Atraktivna crnogorska pjevačica Suzana Tot objavila je novu numeru pod nazivom „Crni đavole".

Prethodnu pjesmu “Blokira” objavila je prije par mjeseci, pa je Suzana sada riješila da još jednom obraduje svoju publiku i zada domaći zadatak estradi.

Kao što kaže u pjesmi "I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove", Tot ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu.

Pjevačica je odlučila da zagrli novi muzički pravac i nastavi saradnju sa mladim snagama Albinom i Ajzijem, a da je spot nesvakidašnji i drugačiji uvjerićete se i sami kada budete pogledali.

Posebno naglašava da je spremna na dobre i loše komentare.

“Iskrena da budem jako je teško raditi spotove u današnje vrijeme, jer to iziskuje mnogo novca, a pritom nemate sponzore, kao što ih, nažalost, nisam imala ni ovog puta, jer jednostavno ne nailazim na razumijevanje ljudi u našem okruženju što se tiče sponzorstva i podrške u tom dijelu. Opet sa druge strane bez obzira na sve to nastaviću i dalje da ulažem u svoju karijeru, radim kvalitetne spotove i snimam dobre pjesme, jer to daje pečat mojoj ličnosti i ostavlja vječiti trag”, dodaje pjevačica.

Ne krije da u svakoj pjesmi ima Suzane Tot pa i u ovoj u koju se kako kaže, zaljubila na prvo slušanje.

“U svakoj pjesmi ima autobiografskog, mislim da se svako od nas veže za neki stih pa tako i ja. S obzirom na to da se zovem Suzana, meni kad se spomenu suze u tekstu ja odma reagujem. Nije ni čudo što mi je to ime dato”, ističe Tot kroz smijeh.

Ideja spota je bila upravo njena iako je rediteljska palica ipak bila u sigurnim rukama Miodraga Mike Markovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније