Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

29. 08. 2013. 09:59   >>  10:04

10 MINUTA TRENINGA

Vježbajte sa Viktorijinim anđelima

Kako modeli ‚‚Viktorijas Sikreta'' izgledaju tako fenomenalno u svakom trenutku? Odgovor je jednostavan: uvijek paze šta jedu, a pored toga i vježbaju redovno. Ali njihove vježbe su malo drugačije, jer imaju lične trenere koji su kreirali posebne serije vježbi samo sa njih.

Pošto većina nas ne može da priušti sebi ličnog trenera, možemo da vježbamo sa ličnim trenerima ‚‚Viktorijas Sikret'' modela.

Zato pogledajte vježbe koje su ovi slavni treneri učinili dostupnim javnosti, i sve to besplatno. Ovaj video sadrži desetominutni set vježbi za cijelo tijelo i kreirala ga je Andrea Orbek, koja je trenira nekoliko Viktorijinih anđela.

Ne zahtjeva puno vremena ni posebnu opremu, pa svako može sebi da priušti vježbe ovog tipa. Izgradićete mišiće i sagoreti masti vježbajući u svojoj sobi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније