Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ rts.rs ]

13. 12. 2020. 08:50 >> 08:51
1

HAJDI I LENI

Majka i kćerka na naslovnici "Voga"

Na naslovnoj strani modnog časopisa „Vog“ su slavna njemačka manekenka Hajdi Klum i njena šesnaestogodišnja kćerka Leni.

Za svijet manekenstva odlučile su se Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford, Lila-Grejs, ćerka Kejt Mos, a sada im se pridružila i Leni, ćerka Hajdi Klum.

„Bilo je samo pitanje vremena kad ću ući u svijet manekenstva. Prvu ponudu sam dobila sa samo 12 godina i to od brenda čiju odeću volim da nosim. Molila sam mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada shvatam da bi to bilo previše rano“, priznaje Leni Klum.

Gostujući u emisiji Amerika ima talenta, Hajdi Klum se našalila i rekla kako njena šesnaestogodišnja kćerka želi da se bavi manekenstvom. Poslije nekoliko dana stigla je ponuda za naslovnu stranu časopisa Vog.

„Sada je dovoljno odrasla. Do sada sam mislila da je previše mlada“, kaže svjetski poznati model.

Lijepa tinejdžerka liči na mamu i plijeni ljepotom, neki su od komentara u javnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније