Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

30. 05. 2021. 07:38 >> 07:39

ZA LJETO 2021.

Novi modni trend

Kombinacija čarapa i sandala ponovo je u trendu sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ali i novim kolekcijama vodećih modnih brendova.

Iako je ova kombinacija često smatrana neukusnom, brojne modne marke su ove godine odlučile da to demantuju.

Počev od modnih kampanja brenda Gucci, preko Prade, Diora do Fendija, čarape i sandale su hit ljetne sezone 2021. godine.

Nakon što su brojni poznati, kao što su između ostalih, pjevačica Rihana, model Kendall Jenner i glumica Sophie Turner prihvatili ovaj modni trend, čini se da se čarape vraćaju na velika vrata.

Sandale sa čarapama nisu nikakva nova pojava, međutim ove sezone uz "odobrenje" na društvenim mrežama dobile su mnogo više pobornika nego što je to bilo prethodnih godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније