Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Portal RTCG ]

01. 08. 2021. 10:02 >> 12:31
1

MISS CRNE GORE

Trudiću se da budem dobar ambasador svoje zemlje

Andijana Delibašić nova je Miss Crne Gore. Ona je gostujući u JUtarnjem programu Televizije Crne Gore kazala da će se truditi da bude dobar ambasador svoje zemlje.

Mlada Podgoričanka će našu zemlju predstavljati na prestižnom svetskoj takmičenju Miss Earth koje se održava na Filipinima krajem novembra.

"Ja sam samo jedna od lijepih djevojaka koja se prijavila na takmičenje i desilo se da sam baš ja ponijela titulu Miss Earth Crne Gore na šta sam jako ponosna", kazala je Delibašić i dodaje da će se truditi da bude dobar ambasador svoje zemlje.

Pripreme za svjetsko takmičenje su, kaže u toku.

"Imam dosta toga da predstavim. Takmičenje Miss earth nije obično takmičenje ljepote već je osnovano sa ciljem buđenja ekološke svijesti tako da će takmičarke morati da učestvuju u međunarodnim ekološkim projektima. Ja ću početi u svojoj zemlji ali planove ne bi trebalo da otkrivam. U međuvremenu se treba spremiti tu je trenung, haljine, prezemntacije itd", Miss Crne Gore.

Zvanično najljepša djevojka u Crnoj Gori je sudentkinja prava i govori tri jezika a članica je i nekoliko humanitarnih organizacija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније